tirsdag 24. februar 2009

VELVET INC. TAKKER FOR MELODI GRAND PRIX!

MGP-sirkuset er det morsomste og mest fantastiske man kan være med på! Vi er strålende forønøyde selvom det ikke ble gullfinale. Egentlig er vi litt lettet over at det ble som det ble. Hurra for Alex, han blir en super representant for Norge! Vi skal sitte klistret til skjermen 16.mai!

Viva Alexander! Vinn hele greia nå!

xo xo
Det var topp stemning med de andre artistene på greenroom under showet. Vi ønsker Tone lykke til med platelanseringen:-) Hun er virkelig en prinsesse!!
Vi fikk høre at Cathrine brukte en god del penger på å stemme på oss lørdag kveld. Takk for det! Maria Expressen backet oss skikkelig gjennom hele konkurransen, skikkelig kult!!
Sånn så det ut da Charlotte tok av seg stilettene ha ha Neida, vi ville bare vise dere hvordan salen ser ut fra der vi var hele kvelden. For et trøkk! For et publikum!!

3 kommentarer:

  1. MariaExpressen satt hjemme foran TV skjermen og stemte de, mens Cathrine og Terese var i Spektrum ( de er ikke i ME). Skulle ønske vi i ME var i Spektrum og støttet dere og, men som sagt, vi var klistret til TV skjermen og nett-tv;)

    her er ME http://www.mariafanclub.net/mariaexpressen/norsk_index.php

    SvarSlett
  2. Haha, herlig bilde! :) Man må jo stemme og støtte så lenge man har mulighet. Selv om det stememr at jeg er Mariafan, er jeg ikke med i ME lenger. Håper forrresten den telefonregningen forsvinner i Posten!

    SvarSlett
  3. Jeg var på Opera på lørdag - men gikk forbi Spektrum på vei hjem og da hørte jeg dere gjennom veggen og helt ut på gaten!!
    Gratulerer med at dere kom så langt dere kom :)

    SvarSlett